Зйомки, улюблений кіт і відпочинок з мамою: зірки серіалів Нового каналу розповіли про улюблені фото

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Зйомки, улюблений кіт і відпочинок з мамою: зірки серіалів Нового каналу розповіли про улюблені фото
Зірки серіалів Нового каналу
Пресслужба Нового каналу

Переглядати архівні фото – завжди приємно, адже це хвилинка ностальгії за особливими моментами життя.

Читайте такожВіктор Андрієнко розповів, чому вирішив працювати для дитячої аудиторії
На честь Всесвітнього дня фотографії, який кожен рік відзначають 19 серпня, актори серіалів «Будиночок на щастя», «Голова» та «Зв’язок» (Новий канал) поділились особистими світлинами

Віталіна Біблів, акторка серіалу «Будиночок на щастя»

У мене багато улюблених фото, але поділюсь улюбленими саме цього літа. На першій світлині – жінка в синьо-жовтому вбранні, яку я сфоткала в берлінському метро, коли була там на гастролях. І от зустріла цю красу! Так мені захотілося додому в той момент... На другому фото – мій кіт Умка. Його я також сфотографувала випадково. Просто вдало впало світло, а він любить позувати. А фоточки зі зйомок нового сезону «Будиночку на щастя» – це нас підловив мій великий друг Володимир Садовничий. На фото видно, які ми з Назаром щасливі та смішливі. А розсмішив нас борсук чи лисиця на костюмі в Назара. А ще – мій кумедний капелюх (сміється). 

Пресслужба Нового каналу

Пресслужба Нового каналу

Пресслужба Нового каналу

Аліна Кошарна, акторка серіалу «Зв’язок»

Читайте такожЮлія Зорій дала поради, як влаштувати вихідні з близькою людиною
Улюблене фото пов’язане з попередньою роботою. У 19 років я жила в Дніпрі, навчалася на журфаці, й тоді ж почала працювати на регіональному телебаченні. Вела шоу, де розповідала про професії працівників ДТЕК. Проходила цілі зміни різних професій: від лампівниці й електрика до проходчика і ГРОЗа (гірника очисного забою. – Прим. ред.). Маю шість спусків у шахту, лазила в «лаву», опановувала вагонетки й видобувала вугілля. Завдяки цьому поборола страх спусків, темряви, а ще навчилася відкривати саморятівник, не відчувати потреби сходити в туалет (бо під землею це задача з зірочкою) і вдягати робу! Зараз ми всі захоплюємося нашими працівниками ДТЕК, і я, знаючи про їхню важку працю зсередини, дуже їх поважаю! 

Пресслужба Нового каналу

Пресслужба Нового каналу

Пресслужба Нового каналу

Євген Лісничий, актор серіалу «Голова»

Це фото я зробив, коли був в Італії. Вже навіть не пам’ятаю, що це за місто й озеро, але воно нагадує мені час, який я провів із мамою. Взагалі, відкрив для себе світ фотографії на третьому курсі. Пам’ятаю, що в один день натрапив на Instagram Пітера Ліндберга й дуже надихнувся. Я тоді пішов в один магазин, де продавалась б/в-техніка і купив свій перший Canon. Носився з ним кілька місяців, задовбував друзів, фотографував все підряд. Навіть вдалось назнімати кілька портретів, які тривалий час, а деякі й досі, прикрашають аватарки знайомих у соцмережах.

Пресслужба Нового каналу

Пресслужба Нового каналу

Дмитро Вівчарюк, актор серіалу «Зв’язок»

Читайте також«Екси-3»: переможці реаліті розповіли про подвійне свято
Улюблене фото пов’язане зі зйомками «Довбуша». Обожнюю його, бо воно справжнє! Щось чіпляє око, і зупиняєш погляд саме на ньому.

Пресслужба Нового каналу

Пресслужба Нового каналу

Дивіться серіали «Зв’язок» та «Голова» вже восени на Новому каналі! А щодо «Будиночка на щастя»… Стежте за новинами на сайті та в соцмережах телеканалу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK