Даша Квіткова поділилася рецептом улюбленої вечері, яку готує вдома

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Даша Квіткова поділилася рецептом улюбленої вечері, яку готує вдома
Інфлюенсерка Даша Квіткова
Пресслужба Нового каналу

Що є у холодильнику інфлюенсерки Даші Квіткової?

Читайте такожЗлата Огнєвіч поділилася лайфхаком, як швидко зібрати валізу й нічого не забути
Зовнішньому вигляду відомої української інфлюенсерки Даші Квіткової заздрять мільйони дівчат! Щодня на своїй сторінці в Instagram з майже двомільйонною аудиторією блогерка мотивує підписників займатися спортом, правильно харчуватися та відмовитися від шкідливих звичок. 
За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального проєкту Нового каналу «єПитання», яке виходить щопонеділка о 20:00, Даша Квіткова розповіла, без яких продуктів не уявляє свого раціону та раціону свого трирічного сина Лева. Список, до речі, дуже невеличкий та простий.

У моєму холодильнику абсолютно завжди є кисломолочний сир та яйця, бо моя дитина дуже любить сирники, запіканку чи ліниві вареники, – розповідає інфлюенсерка. – Також завжди є сосиски, бо Лев їх обожнює. Ну і, звісно, свіжі овочі. Точно огірки та помідори чері, а все інше змінюється.

Інфлюенсерка Даша Квіткова з сином / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожНастя Оруджова розповіла про розіграш від тата
Даша Квіткова – прихильниця здорового харчування. Зізнається, що любить готувати їжу вдома. Навіть має кілька фірмових страв. Дівчина ексклюзивно поділилася з Новим каналом рецептом улюбленої вечері. 

Про цю страву мені колись розповів ЯнгШеф. Насправді нічого складного, але суперсмачно, – ділиться Даша. – Це філе будь-якої риби, запечене разом з асорті з різних овочів у соусі карі з додаванням кокосового молока. Цю страву із задоволенням їм не лише я, а й мій Лев. Скуштуйте!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK